Beste mensen,

Wij hebben Stichting Werkplaats voor de Wereld ingeschreven voor de actie “Een aandeel in de Betuwe”. Misschien heeft u er in de media al iets over gelezen?
De Rabobank West Betuwe heeft een sponsor actie opgezet waaraan verenigingen en stichtingen mogen meedoen. De bedoeling is om zo veel mogelijk stemmen te werven voor onze stichting.
Hoe meer stemmen we krijgen, des te groter is het aandeel van het totale sponsorgeld dat de Rabobank dit jaar beschikbaar stelt. Iedere stem vertegenwoordigt dus een geldbedrag.
Als u klant en tevens lid bent van Rabobank West Betuwe dan krijgt u een dezer dagen een mail of brief van de bank waarin u wordt uitgenodigd om uw voorkeur stem uit te brengen. Als u geen lid bent, ontvangt u verder geen bericht.

U voelt de vraag natuurlijk al aankomen: “Wilt u alstublieft stemmen op Stichting Werkplaats voor de Wereld?”
LET OP: U KUNT STEMMEN VAN 1 APRIL TOT 21 APRIL

Het bedrag dat we met deze actie ophalen, wordt gebruikt om nieuwe folders te maken over het werk van onze stichting en onze projecten in Tanzania. Het foldermateriaal gebruiken we veelvuldig bij de voorlichting die wij over onze goede doelen verstrekken. Bij presentaties op scholen of bij onze kraam op jaarmarkten en fancy fairs en natuurlijk ook in onze werkplaats. De huidige folders zijn op. Door deze actie sponsort de Rabobank de kosten van de nieuwe folders en gaat ieder door u gedoneerd bedrag volledig naar het goede doel in Tanzania.
Bij voorbaat heel veel dank voor uw steun en stem!

Rabobank sponsoractie