Op 30 september stond Stichting Werkplaats voor de Wereld net als voorgaande jaren weer een dagje met een goed gevulde marktkraam in het Roosevelthuis in Doorn. Deze gezellige dag leverde een mooi bedrag op: € 263,50.
Op de dagen van Lek Art op 23, 24 en 25 september was de werkplaats extra geopend voor publiek. Menigeen kwam een kijkje nemen in de werkplaats waar Henk van Kesteren  “live”  van afvalhout de mooiste sier- en gebruiksartikelen maakte. Er werden diverse producten verkocht. De opbrengst van deze kunstzinnige dagen aan de Lek was € 215,50.
Op 1 oktober werd bij de Stadsboerderij Caetshage in Culemborg de jaarlijkse Oogstmarkt gehouden. Ook hier was Stichting Werkplaats voor de Wereld met een marktkraampje vertegenwoordigd, maar helaas viel deze dag de verkoop tegen: slechts € 35,–.
Al met al leverden deze markten samen iets meer dan € 500,00 op, dat door Stichting Wilde Ganzen tot een totaal bedrag van ongeveer € 750,– wordt verhoogd. Een mooie toevoeging aan de inzamelingsactie voor het basisschoolproject in Makoka, Tanzania.