In de koude wintermaanden een hartverwarmend Goede Doelen Winkeltje in Culemborg.
Sinds een aantal jaren heeft Culemborg er in de wintermaanden een Goede Doelen Winkeltje bij.
In het pand aan de Tollenstraat 26 in Culemborg worden in de aanloop naar Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw ook dit jaar weer velerlei producten te koop aangeboden die Henk van Kesteren eigenhandig in de Werkplaats voor de Wereld heeft gemaakt.
Een greep uit het assortiment: houten speelgoed, lijstwerken met historische platen van Culemborg, siervoorwerpen, veilingkistjes, prachtige Kerstgroepen, Adventskandelaars, verlichte Kerstbomen.
Het winkeltje wordt gerund door Marianne en Desiree die er samen met vele vrijwilligers ook antiek en curiosa aan de man brengen. En hoe leuk is het om tussen antiek en curiosa te snuffelen?
Dus bent u op zoek naar een mooi en duurzaam geschenk waarmee u bovendien een goed doel ondersteunt? Breng dan eens een bezoekje aan het Goede Doelen Winkeltje in de Tollenstraat 26.
De opbrengst van de verkoop van de producten uit de Werkplaats en van het antiek en curiosa gaat volledig naar het nieuw op te starten schoolfondsen project in Makoka, Tanzania. Omdat alle artikelen worden vervaardigd van restmateriaal en afvalhout draagt u door uw aankoop ook bij aan een beter milieu.
Openingstijden: Donderdag en vrijdag van 13.00- 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Goede Doelen Winkeltje-1

 

Goede Doelen Winkeltje-2

 

Goede Doelen Winkeltje-3