Mooie cheque voor Henk en Corrie van Kesteren

Rabobank West Betuwe had dit voorjaar met de sponsoractie “Een Aandeel in de Betuwe” maar liefst € 150.000,– te verdelen onder alle deelnemende verenigingen en stichtingen in de regio.

Iedere vereniging en stichting moest in de maand april zo veel mogelijk stemmen werven. Hoe meer stemmen, des te groter het aandeel in het te verdelen sponsorbedrag.

Alle klanten van de bank kregen per mail bericht over de actie, maar alleen de leden hadden stemrecht. Lid worden is gratis. En wie nu lid wordt, mag bij een volgende actie meestemmen!

Toen alle stemmen waren geteld, leverde dat voor Stichting Werkplaats voor de Wereld een prachtig aandeel op van € 458,27.

Henk en Corrie van Kesteren mochten op vrijdag 10 mei tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de voetbalvereniging Vriendenschaar de cheque officieel in ontvangst nemen.

uitreiking cheque Een aandeel in de Betuwe 2019

Het bedrag dat met deze actie is opgehaald, wordt gebruikt om nieuwe folders te maken over het werk van de stichting en de projecten in Tanzania. Het foldermateriaal gebruikt Henk veelvuldig als voorlichting bij presentaties op scholen, bij jaarmarkten en natuurlijk in de werkplaats.

Alle stemmers en Rabobank West Betuwe, heel veel dank voor uw steun en stem!